KERESÉS
REGISZTÁCIÓ |
Linkek

SuperGreens termékek

Bios Life termékek

Önálló és komplex vitaminok

Multivitaminok

Ásványi anyagok, nyomelemek

Gyógynövények, gyógyhatású termékek

FitLine vitaminok

Highland vitaminok

Lúgosítás, savtalanítás

Speciális termékek

Vibráló péniszgyűrű

Kórházkereső

Gyógyszertárak

Vitamin webáruház

Hírlevél kérése

Szponzoraink
Fitline

Highland

SuperGreens használata

A SuperGreens használata, illetve hogyan érezzük jól magunkat?

Ennek a tájékoztatónak az a célja, hogy elmagyarázza, hogyan kell optimálisan használni a SuperGreens és a Prime pH készítményeket. Néhány egyszerű javaslatot is magában foglal, melyek segítenek elérni a maximális eredményeket.

Tegyen 1 csapott teáskanálnyi port 1 liter vízbe, és adjon hozzá 10-15 csepp Prime pH-t. Ha lehetősége van rá, használjon tisztított vizet, de a SuperGreens keverhető csapvízbe vagy szénsavmentes ásványvízbe is. Ha tetszik, használhatja a Darius által forgalmazott, #3010 termékszámú literes flakont. Így bárhová magával viheti a zöldségeit, össze tudja rázni és fogyasztani, amikor kedve tartja. Ez egyben nagyszerű lehetőség beszélgetések kezdeményezésére is? ki tudja, lehet, hogy a következő vásárlója olyan valaki lesz, aki meglátja és megkérdezi: „Mi az, amit iszol?”

Az eredmények eléréséhez kulcsfontosságú, hogy egész nap iszogassa a SuperGreens készítményt. A testünk 70%-a víz, és legtöbben közülünk vízhiányos állapotban vannak, anélkül hogy tudnának róla.

Alapvetően a nőknek 3 liter SuperGreenst kellene inniuk, a férfiaknak pedig 4 litert. Ha ön túlsúlyos, akkor akár egy literrel többet. Útmutatóként jó megoldás, ha kb. 15 testsúly-kilogrammonként iszik egy litert. Ennyi a minimum mennyiségű víz, amit naponta meg kellene innia.

Miután eljutott a napi 3-4 liter SuperGreensig, ihat még belőle, vagy ihat sima vizet, néhány csepp friss lime vagy citromlével, valamint Prime pH-cseppekkel. Ez segíteni fog lúgosítani a testét.

Az alábbiakban felsoroljuk, milyen tapasztalatokra számíthat a legtöbb ember, ha NEM változtatja meg az étkezési szokásait.

Mi történhet ha valaki Supergreens készítményt fogyaszt?

További stratégiák egy egészségesebb életmód elkezdéséhez:

Íme néhány egyszerű javaslat, amely segíthet felgyorsítani a folyamatot és a fenti eredmények elérését. Fokozatosan vezesse be ezeket a dolgokat, ne próbáljon mindent egyszerre megváltoztatni!

Tipp: Supergreens, InnerLight próbacsomag

Supergreens próbacsomag ára: 23.600 Ft   Megvásárolom!

USD árfolyam függő ár. Kérjük, aktuális árainkért látogasson el a webáruházba!


További cikkeink lúgosítás témakörben:

Lugosítás - Savtalanítás 1. - Sejtjeink és környezetük

Az InnerLight vállalat kutatója, Robert O. Young Ph.D. sejtbiológus az egyik legegyszerűbb módot választotta arra, hogy elmagyarázza a szervezetünk megbetegedéseinek a mikéntjét, az Új Biológia lényegét. Ezt a hasonlatot alkalmazva szeretném én is Önt elsegíteni a megértéshez. ...folytatás.

Lugosítás-Savtalanítás 2. - A pH fogalma

A pH egy angol betűszó: a „power of Hydrogen” rövidítése. Jelentése a Hidrogén ereje, a folyadékban lévő hidrogénionok (H+) számának mértéke. ... folytatás.

Lugosítás-Savtalanítás 3. - A savak hatása a sejtekre és a mikroflórára

Nem tudom, hogy Ön hogy van vele, de ha választanom kell, hogy tiszta vízben fürödjek, vagy egy olyan állóvízben, ami tele van mindenféle mikroorganizmussal, én az előbbit választom. ... folytatás.

Lugosítás-Savtalanítás 4. - Milyen savas a testünk?

Az emberi test alapvetően lúgos kémhatású. A szöveti nedvek pH értéke 7,4 körül áll optimális esetben. A vér pH-is értékét szoktuk mérni. Ez az-az érték, melyet a szervezet bármi áron megpróbál szinten tartani. ...folytatás.

Lugosítás-Savtalanítás 5. - A szervezet savraktárai

Genetikailag mindannyiunk más-más kódolással látja meg a napvilágot. A DNS-ünk erre a bizonyíték. Őseinken keresztül egy olyan DNS-vázzal rendelkezünk, ami egyes pontokon erősebb, míg más ponton gyengébb. ...folytatás.

Lugosítás-Savtalanítás 6. - A gyomorsav és a savasodás kapcsolata

A szervezetünkben található savak jó esetben azért fontos feladatot látnak el. Vegyük alapul a gyomorsavat: ...folytatás.

DR. ROBERT O. YOUNG, PhD-Lugosítás

„Meglehet, hogy Dr. Young egy új biológia küszöbén áll, melynek alapelvei, ha igazságuk bizonyítást nyer, forradalmasíthatják a biológiát és az orvostudományt." - Dr. Neil Solomon, PhD. a John Hopkins egyetem volt kutatási igazgatója. ...folytatás.

Az elsavasodás főbb tünetei

Egészségünk a vér sav-bázis egyensúlyán múlik, illetve azon, hogy a megfelelő étrend segítségével megteremtjük-e az optimális 80/20 lúgos és savas egyensúlyi arányt a szervezetünkben. ...folytatás.

Lugosítás-Savtalanítás 7.

Egészségünk a vér sav-bázis egyensúlyán múlik, illetve azon, hogy a megfelelő étrend segítségével megteremtjük-e az optimális 80/20 lúgos és savas egyensúlyi arányt a szervezetünkben. ...folytatás.

Ugrás a lap tetejére


Vitaminok, ásványi anyagok:

A vitamin, D vitamin, E vitamin, K vitamin, B1 vitamin, B2 vitamin, B6 vitamin, B12 vitamin, Biotin, C vitamin, Folsav, Inozit, Niacin, PABA, Pantoténsav, P vitamin, Bór, Cink, Fluor, Foszfor, Jód, Kalcium, Klór, Króm, Magnézium, Mangán, Molibdén, Nátrium, Réz, Szelén, Vanádium, Vas, Béta-karotin, Ginzeng, Glükozamin, Likopin, L-karnitin, Lutein, Taurin és multivitaminok, InnerLight SuperGreens, Akciós SuperGreens csomagok.


Kiemelt ajánlatunk:

SuperGreens lúgosítás, savtalanítás

 

Vitamin Webáruház

 

Minden jog fenntartva! Vitamin bolt - Étrendkiegészítők és vitaminok Webáruháza © 2003-2023