KERESÉS
REGISZTÁCIÓ |
Linkek

SuperGreens termékek

Bios Life termékek

Önálló és komplex vitaminok

Multivitaminok

Ásványi anyagok, nyomelemek

Gyógynövények, gyógyhatású termékek

FitLine vitaminok

Highland vitaminok

Lúgosítás, savtalanítás

Speciális termékek

Vibráló péniszgyűrű

Kórházkereső

Gyógyszertárak

Vitamin webáruház

Hírlevél kérése

Szponzoraink
Fitline

Highland

Lugosítás-Savtalanítás 7.

A savasodás nem csak a savak károsító hatása miatt okozhat problémát, hanem a savas környezetet előnyben részesítő kórokozók miatt is. Ezek ellen csakis savtalanítással, hidratálással, pH lúgosítással tudunk védekezni.

A hidratálással megtisztítjuk szervezetünket a korábban elraktározódott savaktól, melyek e nélkül újabb problémákat okozhatnának. Fontos tehát, hogy a savtalanítás folyamata mellett kellő folyadékot fogyasztani! Az ajánlott mennyiség legalább egy liter 20 testsúlykilónként.

Amikor valaki "csak" savtalanítani akar, általában rengeteg olyan zöldséget fogyaszt, melyek lúgosítanak.

Azonban azt már kevesen tudják, hogy a komolyabb eredmények elérése érdekében ezekből napi több kilóra is szükség lehet!

Ha azon vagyunk, hogy megállítsuk szervezetünkben a mérgek szaporodását, minél több nyers, friss zöldséget és a korábban említett folyadékmennyiséget el kell fogyasztani. Ez azonban még korántsem biztosíték arra, hogy a savasodás folyamatát vissza is tudjuk fordítani. A lúgosítás, savtalanítás nem csak életmódbeli változásból, vagy új készítmények fogyasztásából áll - kizárólag együtt vezethet eredményre!

Címkék: SuperGreens, lúgosítás, savtalanítás, méregtelenítés, fogyókúra, zöld lötty, szuperzöld, lugosítas.

Életmód változtatás a savtalanítás érdekében

Fontos, hogy étkezéseink során olyan magas ásványi anyag tartalmú zöldségeket, gyümölcsöket fogyasszunk, aminek lehetőség szerint alacsony a cukortartalma. Természetesen mindezek mellett nem szabad megfeledkezni a vízhiányos állapot megelőzéséről, a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztásáról sem!

Amikor szervezetünk figyelmeztető jelet küld az agyunknak éhségérzetünkkel kapcsolatban, általában félreértjük azt és elkezdünk nassolni. Ebben az estben legtöbbször leginkább nem szilárd tápanyagra van szükségünk, hanem folyadékháztartásunk kíván utánpótlást.

Valódi savtalanítást olyasfalyta zöldségek megemelt szintű bevitelével érhetünk el, melyek önmagukban is lúgosító hatásúak, bár ezekből komolyabb probléma fennállása esetén napi egy-két, esetleg ennél több kilóra is szükség lehet.

Javasolt a főétkezések között - amikor azt érzi, hogy megéhezett -, inkább egy pohár tiszta vizet inni, és ha még 5-10 perc múlva is azt érzi, hogy éhes, valami lúgosító zöldséget vagy gyümölcsfélét enni.

Arra is érdemes figyelnünk, hogy nem várhatjuk el szervezetünktől, hogy megfelelő energia bevitel mellett, henyéléssel érje el a kívánt hatást! A mozgás része az egészséges lúgosító életmódnak. A rendszeres, nem megerőltető mozgás fokozza a vérkeringést, és ezáltal a lerakódott, megbúvó mérgek és savak hamarabb és könnyebben távoznak testünkből.

Célszerű naponta egy 15-20 perces sétát tenni kellemes, de nem is túl nyugalmas tempóban. Ezáltal megmozgatja elmacskásodott izmait, a fokozott oxigénbevitellel mellett pedig sejtjei nem pazarolják az energiát a tejsav termelésre.

Tipp: Supergreens, InnerLight próbacsomag

 Supergreens próbacsomag ára: 23.600 Ft   Megvásárolom!

USD árfolyam függő ár. Kérjük, aktuális árainkért látogasson el a webáruházba


További cikkeink lúgosítás témakörben:

Lugosítás - Savtalanítás 1. - Sejtjeink és környezetük

Az InnerLight vállalat kutatója, Robert O. Young Ph.D. sejtbiológus az egyik legegyszerűbb módot választotta arra, hogy elmagyarázza a szervezetünk megbetegedéseinek a mikéntjét, az Új Biológia lényegét. Ezt a hasonlatot alkalmazva szeretném én is Önt elsegíteni a megértéshez. ...folytatás.

Lugosítás-Savtalanítás 2. - A pH fogalma

A pH egy angol betűszó: a „power of Hydrogen” rövidítése. Jelentése a Hidrogén ereje, a folyadékban lévő hidrogénionok (H+) számának mértéke. ... folytatás.

Lugosítás-Savtalanítás 3. - A savak hatása a sejtekre és a mikroflórára

Nem tudom, hogy Ön hogy van vele, de ha választanom kell, hogy tiszta vízben fürödjek, vagy egy olyan állóvízben, ami tele van mindenféle mikroorganizmussal, én az előbbit választom. ... folytatás.

Lugosítás-Savtalanítás 4. - Milyen savas a testünk?

Az emberi test alapvetően lúgos kémhatású. A szöveti nedvek pH értéke 7,4 körül áll optimális esetben. A vér pH-is értékét szoktuk mérni. Ez az-az érték, melyet a szervezet bármi áron megpróbál szinten tartani. ...folytatás.

Lugosítás-Savtalanítás 5. - A szervezet savraktárai

Genetikailag mindannyiunk más-más kódolással látja meg a napvilágot. A DNS-ünk erre a bizonyíték. Őseinken keresztül egy olyan DNS-vázzal rendelkezünk, ami egyes pontokon erősebb, míg más ponton gyengébb. ...folytatás.

Lugosítás-Savtalanítás 6. - A gyomorsav és a savasodás kapcsolata

A szervezetünkben található savak jó esetben azért fontos feladatot látnak el. Vegyük alapul a gyomorsavat: ...folytatás.

DR. ROBERT O. YOUNG, PhD-Lugosítás

„Meglehet, hogy Dr. Young egy új biológia küszöbén áll, melynek alapelvei, ha igazságuk bizonyítást nyer, forradalmasíthatják a biológiát és az orvostudományt." - Dr. Neil Solomon, PhD. a John Hopkins egyetem volt kutatási igazgatója. ...folytatás.

Az elsavasodás főbb tünetei

Egészségünk a vér sav-bázis egyensúlyán múlik, illetve azon, hogy a megfelelő étrend segítségével megteremtjük-e az optimális 80/20 lúgos és savas egyensúlyi arányt a szervezetünkben. ...folytatás.

Lugosítás-Savtalanítás 7.

Egészségünk a vér sav-bázis egyensúlyán múlik, illetve azon, hogy a megfelelő étrend segítségével megteremtjük-e az optimális 80/20 lúgos és savas egyensúlyi arányt a szervezetünkben. ...folytatás.

Ugrás a lap tetejére


Vitaminok, ásványi anyagok:

A vitamin, D vitamin, E vitamin, K vitamin, B1 vitamin, B2 vitamin, B6 vitamin, B12 vitamin, Biotin, C vitamin, Folsav, Inozit, Niacin, PABA, Pantoténsav, P vitamin, Bór, Cink, Fluor, Foszfor, Jód, Kalcium, Klór, Króm, Magnézium, Mangán, Molibdén, Nátrium, Réz, Szelén, Vanádium, Vas, Béta-karotin, Ginzeng, Glükozamin, Likopin, L-karnitin, Lutein, Taurin és multivitaminok, InnerLight SuperGreens, Akciós SuperGreens csomagok.


Kiemelt ajánlatunk:

SuperGreens lúgosítás, savtalanítás

 

Vitamin Webáruház

 

Minden jog fenntartva! Vitamin bolt - Étrendkiegészítők és vitaminok Webáruháza © 2003-2023