KERESÉS
REGISZTÁCIÓ |
Linkek

SuperGreens termékek

Bios Life termékek

Önálló és komplex vitaminok

Multivitaminok

Ásványi anyagok, nyomelemek

Gyógynövények, gyógyhatású termékek

FitLine vitaminok

Highland vitaminok

Lúgosítás, savtalanítás

Speciális termékek

Vibráló péniszgyűrű

Kórházkereső

Gyógyszertárak

Vitamin webáruház

Hírlevél kérése

Szponzoraink
Fitline

Highland

Impresszum

A Vitamin-Bolt internetes webáruház üzemeltetője:

Index Web Solutions Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-929208
Adószám: 14991053-2-43
Bankszámlaszám: CIB Bank: 10700505-49726004-51100005
Iroda: 1131 Budapest, Dolmány u. 12. II. emelet. 4.

Mivel irodánk nem „hagyományos” üzletként, hanem elsődlegesen webáruházként üzemel, kérjük, mielőtt útra kelne, érdeklődjön telefonon a nyitva tartás és az aktuális raktárkészlet felől!

Telefon: (+36) 20 250 77 33


Védjegyekhez fűződő jogok

A "vitamin-bolt.hu" az Index Kft. javára bejegyzett domain név. E jogvédett név- illetve kifejezés bármilyen harmadik személy által történő használata az Üzemeltető jogait sérti, melynek elhárításáért- és kárenyhítéséért kész minden szükséges lépést megtenni.

Az oldalainkon elérhető cégek nevei minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik, a saját védjegyük.

Szerzői jogvédelem

Kijelentjük, hogy a www.vitamin-bolt.hu oldalon megjelent információkat az MKT Kft. birtokolja. Tilos a társaság előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül a - nem csak internetes oldalainkról - származó információk tartalmának részben vagy egészben való tárolása, illetve a weboldalak bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása, terjesztése.

A Vitamin bolt oldalain megjelent anyagokkal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük!

Hivatkozások a Vitamin-bolt.hu-ra, információ átvétel

Nem szükséges előzetes írásbeli hozzájárulás abban az esetben, ha a vitaminbolt cikkének címét, vagy - a főoldalunkon való megjelenítéskor látható - bevezetőjét (leadjét) veszik át. Ez esetben kitétel, a jól olvasható forrásmegjelölés (Forrás: www.vitamin-bolt.hu ) és link elhelyezése, mely a http://www.vitamin-bolt.hu domain névre mutat.

Az átvevő internetes oldal nem keltheti azt a benyomást, hogy a Vitamin bolt javasolja az általuk forgalmazott vagy kínált termék, szolgáltatás megvásárlását!

A Vitamin bolt hozzájárul weboldalainak böngészéséhez, kivonatok - kizárólag saját felhasználási célból történő - átvételéhez. Terjesztési szándékkal történő másoláshoz a Vitamin bolt előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges!

A fentiektől eltérni csak a Vitamin-bolt-al kötött előzetes írásbeli szerződés alapján és kizárólag a szerződött fél jogosult. Amennyiben ezen feltétételeket megsértik, a Vitamin-bolt Üzemeltetője a jogsértéssel való felhagyást és kárának megtérítését követelheti.


Vitaminok, ásványi anyagok:

A vitamin, D vitamin, E vitamin, K vitamin, B1 vitamin, B2 vitamin, B6 vitamin, B12 vitamin, Biotin, C vitamin, Folsav, Inozit, Niacin, PABA, Pantoténsav, P vitamin, Bór, Cink, Fluor, Foszfor, Jód, Kalcium, Klór, Króm, Magnézium, Mangán, Molibdén, Nátrium, Réz, Szelén, Vanádium, Vas, Béta-karotin, Ginzeng, Glükozamin, Likopin, L-karnitin, Lutein, Taurin és multivitaminok, InnerLight SuperGreens, Akciós SuperGreens csomagok.


Kiemelt ajánlatunk:

SuperGreens lúgosítás, savtalanítás

 

Vitamin Webáruház

 

Minden jog fenntartva! Vitamin bolt - Étrendkiegészítők és vitaminok Webáruháza © 2003-2023