KERESÉS
REGISZTÁCIÓ |
Linkek

SuperGreens termékek

Bios Life termékek

Önálló és komplex vitaminok

Multivitaminok

Ásványi anyagok, nyomelemek

Gyógynövények, gyógyhatású termékek

FitLine vitaminok

Highland vitaminok

Lúgosítás, savtalanítás

Speciális termékek

Vibráló péniszgyűrű

Kórházkereső

Gyógyszertárak

Vitamin webáruház

Hírlevél kérése

Szponzoraink
Fitline

Highland

Jogi nyilatkozat

A Vitamin-bolt.hu internetes áruház  azért jött létre, hogy az egészségükre valamit is adó, vagy meggyógyulni vágyó emberek minél hatékonyabban, gyorsabban és lehetőség szerint olcsóbban jussanak hozzá az egészségmegőrzésükhöz szükséges vitaminokhoz, étrend kiegészítőkhöz.

További kitűzött célunk, hogy az egészségmegőrzés és betegségmegelőzés területén felmerült fogyasztói igényeket gyorsan és minél szélesebb körben kielégíthesse.

Használati feltételek

Honlapunk használatakor Ön - mint felhasználó - elfogadja az általános üzletfeltételeket. Az üzletfeltételeket a Vitamin-bolt üzemeltetője előzetes figyelmeztetés nélkül bármikor megváltoztathatja. Természetesen a folyamatban lévő ügyleteket az esetleges változások nem érintik. Az itt leírtak nem ismerete elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját.

A dokumentumban megjelenő, közkeletűen használt fogalmakat (például link, website, weboldal, honlap, e-mail ...stb.) külön nem magyarázzuk, mivel ezeket a magyar internetes szaknyelv részeinek tekintjük, és természetesnek tartjuk az ilyen kifejezések jelentésének ismeretét, hiszen az internet használatához alapvetően szükséges fogalmakról van szó.

A Vitamin-bolt webáruház, mely a www.vitamin-bolt.hu internetes címen érhető el. Üzemeltetője az Axonko Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság. A  Társaság felel az internetes oldal működtetéséért, rendszeres karbantartásáért.

Védjegyekhez fűződő jogok

A "vitamin-bolt.hu" az Axonko Bt. javára bejegyzett domainnév. E jogvédett név- illetve kifejezés bármilyen harmadik személy által történő használata az Üzemeltető  jogait sérti, melynek elhárításáért- és kárenyhítéséért kész minden szükséges lépést megtenni.

Az oldalainkon elérhető cégek nevei minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik, a saját védjegyük.

Szerzői jogvédelem

Kijelentjük, hogy a www.vitamin-bolt.hu oldalon megjelent információkat az Axonko Bt. birtokolja. Tilos a társaság előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül a tőlünk  - nem csak internetes oldalainkról - származó információk tartalmának részben vagy egészben való tárolása, illetve a weboldalak bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása, terjesztése.

A Vitamin bolt oldalain megjelent anyagokkal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük!

 

Hivatkozások a Vitamin-bolt.hu-ra, információ átvétel

Nem szükséges előzetes írásbeli hozzájárulás abban az esetben, ha a vitaminbolt cikkének címét, vagy - a főoldalunkon való megjelenítéskor látható - bevezetőjét (leadjét) veszik át. Ez esetben kitétel,  a jól olvasható forrásmegjelölés (Forrás: www.vitamin-bolt.hu ) és link elhelyezése, mely  a http://www.vitamin-bolt.hu domainnévre mutat.

Az átvevő internetes oldal nem keltheti azt a benyomást, hogy a Vitamin bolt  javasolja az általuk forgalmazott vagy kínált termék, szolgáltatás megvásárlását!

A Vitamin bolt hozzájárul weboldalainak böngészéséhez, kivonatok - kizárólag saját felhasználási célból történő - átvételéhez. Terjesztési szándékkal történő másoláshoz a Vitamin bolt előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges!

A fentiektől eltérni csak a Vitamin-bolt-al kötött előzetes írásbeli szerződés alapján és kizárólag a szerződött fél jogosult. Amennyiben ezen feltétételeket megsértik, a Vitamin-bolt Üzemeltetője  a jogsértéssel való felhagyást és kárának megtérítését követelheti.

Olvasói beleegyezés

Abban az esetben, ha Ön meglátogatja oldalainkat, úgy tekintjük, hogy a leírtakat tudomásul vette. Nem teszünk különbséget regisztrált és nem regisztrált felhasználóink között.

Adatvédelem és személyiségi jogok

A Vitamin-bolt  tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben rögzített előírásokat.

A www.vitamin-bolt.hu megtekintéséhez általában nem szükséges személyes adatok megadása, egyes szolgáltatások igénybevételéhez azonban szükségesek lehetnek olyan információk is, amelyek személyiségi jogokat érintenek. Célja leggyakrabban a felhasználók egyértelmű azonosítására szolgálnak.

A személyes információk megadásakor a Felhasználók beleegyeznek abba, hogy adataikat a kért szolgáltatás teljesítése érdekében azonosításukra felhasználjuk. A Vitaminbolt birtokába került személyes adatokat csak és kizárólag a látogató által azok megadásakor ismert célra használja (például megrendelés teljesítése), más, harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább, és nem teszi hozzáférhetővé, azokat elkülönítve és titkosítva tárolja.

A Vitaminbolt kijelenti, hogy semmilyen módon nem él vissza a birtokába került adatokkal, azokat nem használja fel kéretlenül még ajánlattételi célokból sem.

A Felhasználók fizikai elérésére alkalmas adatokat kizárólag akkor gyűjtünk, ha az adott szolgáltatás jellege ezt nélkülözhetetlenné teszi (pl.: webáruház, nyereményjátékok ...stb.). Honlapjainkon a személyi adatoktól eltérő, a bejelentkezéshez használt adatokat is gyűjtünk, melyek a felhasználók számítástechnikai eszközeire vonatkoznak (a bejelentkezők IP címe, böngészőjének típusa, egyes cookie információk, tartózkodási ország, internet szolgáltató, milyen webhelyről érkezik, és melyik webhely irányába hagyja el honlapunkat ...stb.).

A fenti adatokat kizárólag statisztikai célra használjuk fel, a személyesnek tekinthető (de nem személyi) adatokat tároljuk. További felhasználásuk csak abban az esetben lehetséges, ha az illetékes hatóságok erre külön utasítást adnak. Amennyiben egy felhasználó az ebben a dokumentumban leírtakkal össze nem egyeztethetően viselkedik, illetve törvénytelen magatartást tanúsít, akkor a törvényes eljárás megindításához mi magunk kezdeményezzük azonosítását.

Regisztráció

A Vitaminbolt oldalán meg található szolgáltatások egy része csak regisztrált látogatók számára érhető el. A regisztráció díjmentes.

A regisztrált felhasználó tudomásul veszi, hogy a jelen dokumentumban szereplő bármilyen szabály megszegése esetén a Vitaminbolt tulajdonosa a regisztrált olvasó hozzáférési jogát korlátozhatja illetve megszüntetheti.

A Vitamin-bolt felelősségének kizárása

A www.vitamin-bolt.hu  honlapon meg található információk felhasználásának eredményeiért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

Az Axonko Bt. nem felel a hozzáférhető tartalom (beleértve a működése során használt szoftvert is) pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért, mert a Vitamin-bolt.hu tartalma kizárólag tájékoztató jellegű!

A felsorolt ismertetők, cikkek, válaszok olvasásakor mindig tartsa szem előtt, hogy ezek nem helyettesíthetik a szakszerű orvosi ellátást! Kizárólag informális célokat szolgál, és nem tekinthető hivatalos egészségügyi tanácsadásnak vagy ajánlásnak.

Egészségügyi, üzleti vagy egyéb döntései meghozatala előtt a honlap használatán túl kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, mert az oldalainkon nyújtott tanácsok felhasználása kizárólag az Ön felelősségére,  kockázatára történik!

Oldalaink harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaznak. Amennyiben az Üzemeltető  tudomására jut, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sértik, a linket haladéktalanul eltávolítja a www.vitamin-bolt.hu oldalról. A vitaminbolt az általa használt linkek illetve az azokon keresztül lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

A hirdetések közzétételekor teljes mértékben figyelembe vesszük a gazdasági reklámtevékenységről szóló 1997. évi LVIII. törvény rendelkezéseit, és az önszabályozó reklámpiacon kialakult gyakorlatot.

Köszönettel vesszük, ha olvasóink észrevételeikkel vagy javaslataikkal hozzájárulnak oldalunk minőségének, információs tartalmának emeléséhez,  tartalmi, szakmai,  vagy tudományos helyességével kapcsolatban!

Kérjük, abban az esetben ha bármilyen észrevétele van, küldje el az info "kukac" vitamin-bolt . hu e-mail címre

Webáruház

A Vitaminbolt webáruház árukészletét  termékek és szolgáltatások alkotják.

Főbb termékeink:

A vitamin, D vitamin, E vitamin, K vitamin, B1 vitamin, B2 vitamin, B6 vitamin, B12 vitamin, Biotin, C vitamin, Folsav, Inozit, Niacin, PABA, Pantoténsav, P vitamin, Bór, Cink, Fluor, Foszfor, Jód, Kalcium, Klór, Króm, Magnézium, Mangán, Molibdén, Nátrium, Rz, Szelén, Vanádium, Vas, Béta-karotin, Ginzeng, Glükozamin, Likopin, L-karnitin, Lutén, Taurin.

Főbb beszállítóink:

Fitline, Highland, Klar, Almavin, Logona, Love ring.

A vitaminbolt internetes áruház üzemeltetője:

Index Web Solutions Kft.
Bios Life Franchise Partner ID: 99156649
Cégjegyzékszám: 01-09-929208
Adószám: 14991053-2-43
Bankszámlaszám: CIB Bank: 10700505-49726004-51100005
Cím: H-1131 Budapest, Dolmány u. 12.
Telefon: (36-1) 788 21 42
Mobil: (36-20) 250 77 33
Fax: (36-1) 788 21 42

Az Online vásárláshoz szükséges adatok:

Kizárólag olyan információkat kérünk Öntől a vásárláskor, amelyek feltétlenül fontosak ahhoz, hogy küldeménye célba érjen. Telefonszámára azért van szükségünk, hogy az esetlegesen felmerülő kérdéseket is tisztázhassuk Önnel. Kérjük, ennek tükrében pontosan adja meg a kért adatokat!

Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

A szolgáltató, az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, azt harmadik személynek át nem adja. Lásd. Adatvédelmi politikánk.  Ezek alól csak azok az  információk képeznek kivételt, melyek az adott termék kézbesítéséhez szükségesek.

Médiaajánlat

A vitamin webáruház és egészséges életmód tanácsadó oldallal kapcsolatos reklámlehetőségeket a médiaajánlat oldalon találhat - Linkcsere, bannercsere, partnerprogram, hirdetési felületek.


Vitaminok, ásványi anyagok:

A vitamin, D vitamin, E vitamin, K vitamin, B1 vitamin, B2 vitamin, B6 vitamin, B12 vitamin, Biotin, C vitamin, Folsav, Inozit, Niacin, PABA, Pantoténsav, P vitamin, Bór, Cink, Fluor, Foszfor, Jód, Kalcium, Klór, Króm, Magnézium, Mangán, Molibdén, Nátrium, Réz, Szelén, Vanádium, Vas, Béta-karotin, Ginzeng, Glükozamin, Likopin, L-karnitin, Lutein, Taurin és multivitaminok, InnerLight SuperGreens, Akciós SuperGreens csomagok.


Kiemelt ajánlatunk:

SuperGreens lúgosítás, savtalanítás

 

Vitamin Webáruház

 

Minden jog fenntartva! Vitamin bolt - Étrendkiegészítők és vitaminok Webáruháza © 2003-2023