KERESÉS
REGISZTÁCIÓ |
Linkek

SuperGreens termékek

Bios Life termékek

Önálló és komplex vitaminok

Multivitaminok

Ásványi anyagok, nyomelemek

Gyógynövények, gyógyhatású termékek

FitLine vitaminok

Highland vitaminok

Lúgosítás, savtalanítás

Speciális termékek

Vibráló péniszgyűrű

Kórházkereső

Gyógyszertárak

Vitamin webáruház

Hírlevél kérése

Szponzoraink
Fitline

Highland

FitLine® Q10 PLUS Emusol + E vitamin

A FitLine Q10 olyan klinikailag tesztelt készítmény, amely a világon az első nanomicellált termék, melyet folyadék formában az egyedülálló és szabadalmaztatott "NonSolve" technológiával állítanak elő és amit így a szervezet azonnal fel tud használni. Az NTC mechanizmus révén a szervezet 3-5-ször nagyobb mennyiségben tudja hasznosítani a zsírban oldódó alkotórészeket.

Szabadalmi szám: 102 55 195.2

A KOENZIM Q10 egy a testünkben található főenzim, ami alapvető a sejt energiatermelésének folyamatában. A fiatal szervezetben mindenhol ott van, tréning nélkül növeli a szív teljesítményét. Segíti az immunrendszert, a betegségek megelőzését, ezáltal lassúbb a szervezet ,,kopása". Véd a szívinfarktustól, csökkenti a magas vérnyomást. Visszaadja a szervezet fiatalos aktivitását, testi és szellemi frissességét.

A Q10 egyfajta létfontosságú katalizátor, ami egyes biokémiai folyamatokat felgyorsít vagy valamilyen más irányba terel. A sejtek energiaközpontjainak a mitokondriumoknak felépítésében vesz részt, ezzel egyidejűleg fontos szerepet tölt be a tápanyagok energiává való átalakításában. A Q10 szállít, ha energiára van szükség a sejt légzéséhez, táplálkozásához, szaporodásához ill. anyagcseréjéhez. A Q10 csökkenése esetén energiahiány lép fel, ami a sejt működésének megzavarodását esetleg leállását okozhatja. Legnagyobb mértékben a szívben, a tüdőkben, és a vesékben koncentrálódik. A májban egy külön rendszer felelős a termeléséért. Szervezetünk 25-30 éves koráig maga állítja elő a Q10-et, de az életkor előrehaladtával elveszti ezen termelő képességét. A normálisnak mondható szint 25%-os csökkenése szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához, magas vérnyomáshoz és számos más betegséghez vezethet. Legnagyobb hiányát szívbetegségben mutatták ki. Legkésőbb 35 éves kortól már ajánlott a Q10 szedése, ha a szív erejét, teljesítőképességét szeretnénk megőrizni, illetve ha a sejtjeink öregedését akarjuk gátolni. A gerontológia területén az egyik legfontosabb öregedés elleni hatóanyaggá lépett elő. Véd a magas vérnyomástól és a szívinfarktustól és visszaadja a szervezet fiatalos aktivitását, testi és szellemi frissességét. Klinikai tesztek alapján a Q10 a szabadgyökök lekötésében fejti ki legnagyobb hatását, ezáltal megakadályozza a rákos sejtek elszaporodását. Megfigyelések alapján segít a falósejtek aktívabb hatékonyságának kialakulásában, gátolva ezáltal a daganat terjedését, ill. áttétek képződését. Főleg állatkísérletekben és vér és nyirokszervi betegségekben figyelték meg ezt a hatást. Másrészt krónikus, és egyben súlyos fertőzésekben (pl. AIDS) megfigyelték a Q10 hatására javuló klinikai állapotot, ill. társ-szövődmények kialakulásának csökkenését.

Mikor tűnik ésszerűnek a Q10 pótlása a szervezetben?

A táplálkozástan tudós Dr. Gerhard Schmitt a következőket írja:

A FitLine termékek különös hatása abban rejlik, hogy testünk legapróbb alapköveinek, sejtjeinknek azt adja meg, amire szükségük van, és úgy ahogy szükségük van rá. Ha a sejtjeink egészségesek, akkor mi magunk is egészségesek vagyunk.

Az egyedülálló NTC illetve NGP koncepció segítségével a táp- ill. létfontosságú anyagok gyorsan és nagy mennyiségben jutnak el közvetlenül a sejtekhez.

GMP® minősítéssel rendelkező termék.

Hozzáadott cukrot, mesterséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz!

Tartalom: 50 ml (30-60 napi adag, adagolástól függően).

Adagolás: Tegyen naponta 1-2 X 0,5 ml-nyi mennyiséget a pipetta segítségével egy kis pohár vízbe és lassan kortyolgassa el.

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.

Összetétel (0,5 ml-re vonatkoztatva):

Q10 15 mg, E vitamin 18 mg.

 

Ára: 9.150 Ft/db.

Megvásárolom! Megvásárolom!

Vitaminok, ásványi anyagok:

A vitamin, D vitamin, E vitamin, K vitamin, B1 vitamin, B2 vitamin, B6 vitamin, B12 vitamin, Biotin, C vitamin, Folsav, Inozit, Niacin, PABA, Pantoténsav, P vitamin, Bór, Cink, Fluor, Foszfor, Jód, Kalcium, Klór, Króm, Magnézium, Mangán, Molibdén, Nátrium, Réz, Szelén, Vanádium, Vas, Béta-karotin, Ginzeng, Glükozamin, Likopin, L-karnitin, Lutein, Taurin és multivitaminok, InnerLight SuperGreens, Akciós SuperGreens csomagok.


Kiemelt ajánlatunk:

SuperGreens lúgosítás, savtalanítás

 

Vitamin Webáruház

 

Minden jog fenntartva! Vitamin bolt - Étrendkiegészítők és vitaminok Webáruháza © 2003-2023