Yoghurt Maker for ALL-IN-1000 Plus
Speciálisan kifejlesztett termosz, mely biztosítja az öt különböző törzs szaporodásáshoz szükséges különböző hőfokokot.
A termoszban 40°C-on, hősokk nélkül, lassú érleléssel készíthető a joghurt (a hagyományos probiotikus joghurttal ellentétben, melyet a tartósítás miatt 78°C fölé hevítenek mely hőfokon a legtöbb probiotikus baktériumtörzs elpusztul) mesterséges színező- és aromaanyag mentesen, stabilizálószer nélkül.
A 10 órás érési folyamat után a termosz belső dobozában elkészült joghurt 10-12 napig fogyasztható, hűtőszekrényben tárolva.
Elkészítése:
Egy zacskó joghurtport 1 liter szobahőmérsékletű pasztőrizált tejjel összekeverünk a műanyag belső dobozban. A külső dobozba a benne lévő kis oszlopok tetejéig 100 fokos vizet öntünk majd belehelyezzük a belső dobozt (amiben 1l tejjel összekevert joghurtpor van), rátesszük a tetejét és szobahőmérsékleten kb. 10-12 órát állni hagyjuk. A doboz tetejét ezen időszak alatt nem szabad felemelni. Ha lelelt az idő, a belső dobozt kivesszük és hűtőszekrénybe tesszük, ahol 10 -12 napig eláll az elkészült finom, krémes állagú joghurt.
Ára: 5.400 Ft/db.
Vitaminok, ásványi anyagok:
A vitamin, D vitamin, E vitamin, K vitamin, B1 vitamin, B2 vitamin, B6 vitamin, B12 vitamin, Biotin, C vitamin, Folsav, Inozit, Niacin, PABA, Pantoténsav, P vitamin, Bór, Cink, Fluor, Foszfor, Jód, Kalcium, Klór, Króm, Magnézium, Mangán, Molibdén, Nátrium, Réz, Szelén, Vanádium, Vas, Béta-karotin, Ginzeng, Glükozamin, Likopin, L-karnitin, Lutein, Taurin és multivitaminok, InnerLight SuperGreens, Akciós SuperGreens csomagok.
Kiemelt ajánlatunk:
SuperGreens lúgosítás, savtalanítás
Vitamin Webáruház
Minden jog fenntartva! Vitamin bolt - Étrendkiegészítők és vitaminok Webáruháza © 2003-2023